ma-pe: 8-16:30     050 529 1007      Kartta
  Avoinna maanantai-perjantai: 8:00 - 16:30 
+358 50 529 1007

 Bosch Diesel Center

Pohjanmaan Dieselhuolto Seinäjoki

Diesel huolto

Olemme valtuutettu Bosch dieselhuolto. Testaamme ja kunnostamme Seinäjoella lähes kaikki dieselkomponentit ja -järjestelmät viimeisintä teknologiaa hyödyntäen. Alkuperäisten Bosch-dieselvaraosien jälleenmyyjänä pystymme toimittamaan korkealaatuisia dieselosia kilpailukykyiseen hintaan.


Bosch on maailman johtava dieseltekniikan toimittaja. Siksi Bosch Diesel Center -korjaamona olemme dieselmoottorien ehdottomia asiantuntijoita.


Ruiskutuspumppujen ja suuttimien tarkastus sekä korjaus ovat erikoisalaamme. Korjaamme kaikki yleisimmät rivi ja jakajapumput, yksi ja kaksijousisuuttimet, Common Rail korkeapainepumput ja suuttimet, pumppusuuttimet (UIS), sekä pumppuyksiköt (UPS). Käytämme korjauksessa alkuperäisvaraosia, sekä laitevalmistajien säätöarvoja ja korjausohjeita. Näin takaamme korjauksien korkean laadun. Dieselhuolto on ehdotonta erikoisosaamistamme.


Korjaamon nykyaikaisilla työvälineillä hoituvat muun muassa seuraavat huolto- ja korjaustyöt:

Bosch

 • Common Rail suuttimet CRI ja CRIN (kevyt ja raskaskalusto)
 • Common Rail korkeapainepumput CP1, CP3 ja (CP4 tulossa)
 • Rivi ja jakajapumput mekaanisilla säätimillä
 • EDC rivi ja jakajapumput
 • Pumppusuuttimet (UIS) ja Pumppuyksiköt (UPS)
 • VP pumput (osittain)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita 050 529 1007

Separate email addresses with a comma.
Delphi (Lucas, CAV,Simms)
 • Rivi ja jakajapumput
 • DPA, DPC, DPS, DP 210 ja DP 310
 • EPIC
 • Common Rail suuttimet
 • Korkeapainepumput
 • Stanadyne
 • Jakajapumput

ZEZEL (Kiki)

 • Rivi ja jakajapumput

Denso

 • Rivi ja jakajapumput
 • Common Rail suuttimien testaus
 • Korkeapainepumput

Suuttimen huolto

Yrityksen suurin työllistäjä on tällä hetkellä Common rail suuttimet ja korkeapainepumput. Lähes kaikki vuosimallia 2000 uudemmat dieselkäyttöiset henkilöautot on varustettu yhteispaineruiskutuksella (Common rail) muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Myös työkoneissa sekä raskaassa kalustossa on käytössä Common rail-tekniikkaa.

Usein dieselmoottoreiden käyntihäiriöt, savutus ja huonontunut käyntiinlähtö johtuvat suuttimien epäkuntoisuudesta. Yleisin ongelma Common rail suuttimissa on suurentunut ylivuoto, joka heikentää auton käyntiinlähtöä. Yleensä suuttimet saadaan kunnostettua ns. huoltosarjalla, joka maksaa asiakkaalle noin kolmasosan uuden suuttimen hinnasta. Toimitamme myös uusia vaihtolaitteita (Bosch, Delphi, Denso, VDO.) Suuttimien korjaus tapahtuu puhdashuoneessa, jossa suutin puretaan, pestään ultraäänipesurissa, uusitaan tarvittavat osat ja säädetään.

Korjauksen ja säädön jälkeen suuttimet testataan koepenkissä. Koepenkki testaa suuttimen toiminnan suutinkohtaisilla testausarvoilla.

Bosch laatujärjestelmä

Vuonna 2016 Bosch otti käyttöön Bosch QualityScan laatujärjestelmän, jolloin valtuutetun Bosch Diesel-Servicen kunnostamat ja koeajon läpäisseet Common rail suuttimet ja korkeapainepumput merkitään korjaustunnustarroilla. Tarrassa on korjaustunnus ja QR koodi, joka sisältää tuotteen tunnistetiedot, korjaus- ja testaustiedot, korjauspäivän, IMA-koodin ja työn suorittaneen dieselkorjaamon yhteystiedot. Työn suorittanut korjaamo lataa tiedot Boschin verkkotietokantaan. QualityScanin avulla asiakas voi nopeasti tarkistaa, että pumppujen ja suuttimien korjaukset ovat Boschin hyväksymiä.

QualityScan-sovelluksen pystyy lataamaan ilmaiseksi älypuhelimeen AppStoresta tai Google Playsta. Boschin korjauslaatuun sisältyvät sertifioidut testauslaitteet, erityiset korjaus-ja testausmenetelmät, Boschin alkuperäisosat- ja testausarvot sekä korjaustyön takuu. Aiheeseen voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.qualityscan.bosch-automotive.com

Suuttimen huollon hinnastoa

Bosch CRI-suuttimen kunnostus (henkilöautot) sis. huoltosarjan, suuttimen holkin ja koeajon. 
115 e/kpl (sis. alv)

Bosch CRIN-suuttimen kunnostus (työkoneet ja raskaskalusto) 
esimerkiksi 0445120063 SisuDiesel sis. ohjausventtiilin, kärjen ja koeajon.
360e/kpl (sis. alv)
​Täyskunnostukselle annamme yhden vuoden takuun.

CRI-suuttimen koeajo
45,00€/kpl (sis. alv)

CRIN-suuttimen koeajo
55,00€/kpl (sis.alv)Nyt varastossamme Delphi tehdaskunnostetut vaihtosuuttimet yleisimpiin automalleihin! Google arviot

Asiakkaidemme antamia Google arvioita palvelustamme. Jätä omasi täällä.

Ammattitaito omaa luokkaansa.

,

Hyvä ja nopea palvelu

,

Mukava palvelu. Asiantuntevaa ja edullista työtä, nopealla toimituksella.

,