ma-pe: 8-16:30     050 529 1007      Kartta
  Avoinna maanantai-perjantai: 8:00 - 16:30 
+358 50 529 1007

Vianetsintä

Pohjanmaan Dieselhuolto Seinäjoki

Ammattimainen vianetsintä

Jos autossa ilmenee sähkövika tai jokin varoitusvalo syttyy, asiantuntijamme osaavat paikallistaa ja korjata autosi ajoneuvoelektroniikan ja sähköjärjestelmien ongelmat nopeasti ja tehokkaasti. Vianetsinnässä meillä on apuna Boschin nykyaikainen testaustekniikka. Palvelumme kattavat myös auton latausjärjestelmän, käynnistys- ja sytytyslaitteiston, valojen sekä CAN-väylien vianetsinnän.

Bosch on kehittänyt suuren osan autosi eri komponenteista. Siksi uskallammekin väittää, että olemme mestareita autojen vianetsinnässä.

Dieselautojen vianetsintä

Olemme erikoistuneet dieselmoottoreiden ja moottorinohjausjärjestelmien vianhakuun. Käytössämme on Boschin uusinta testaustekniikkaa, korjaamoinformaatiojärjestelmä korjausohjeineen ja testausohjelmineen kaikille automerkeille. Lisäksi käytössämme on Denson testeri japanilaisiin autoihin, sekä Delhphin testeri raskaalle kalustolle.

Voit kääntyä puoleemme, jos dieselautossasi on käyntihäiriöitä. Me olemme dieseltekniikan ammattilaisia ja on totuttu, että meillä saadaan kuntoon ns. vaikeatkin tapaukset.

Tuntiveloituksemme vianhaulle ja muille korjauksille 80,00 € / h


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita 050 529 1007

Separate email addresses with a comma.

Google arviot

Asiakkaidemme antamia Google arvioita palvelustamme. Jätä omasi täällä.

Ammattitaito omaa luokkaansa.

,

Hyvä ja nopea palvelu

,

Mukava palvelu. Asiantuntevaa ja edullista työtä, nopealla toimituksella.

,